Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Tο Σάββατο 27/6 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης με θέμα "Λαθρομετανάστευση - Η αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης του πληθυσμού της Ελλάδος"


Αρχικά στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος ο οποίος ανέγνωσε το τέταρτο μήνυμα του αρχηγού προς τις Τοπικές Οργανώσεις που αφορούσε την αταλάντευτη θέση του κινήματός μας εναντίον των μνημονίων.
Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής,  συναγωνιστής Μαστορίδης Αχιλλέας που παρουσίασε αναλυτικά στους παρευρισκομένους συναγωνιστές την συνεχώς επιδεινωμένη δημογραφική κατάσταση του Ελληνικού έθνους. Κυρίαρχο ρόλο στην αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης του πληθυσμού, όπως ανέφερε ο συναγωνιστής Μαστορίδης, έχει η αυξανόμενη ροή εισόδου λαθρομεταναστών, ενισχυόμενη από τον κατάπτυστο αντισυνταγματικό νόμο περί απόδοσης ιθαγένειας που προωθεί η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» η οποία σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, τις πολλές χιλιάδες εκτρώσεις που γίνονται ετησίως αλλά και την φυγή των νέων Ελλήνων επιστημόνων προς το εξωτερικό προς εύρεση εργασίας, δημιουργεί ένα εκρηκτικά δυσοίωνο μέλλον για την βιολογική επιβίωση των Ελλήνων. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Μαστορίδης ανέλυσε τις θέσεις του κινήματός μας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της υπογεννητικότητας.



Τέλος, τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές.