Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Αργολίδας


Ενώπιον δεκάδων φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 14η Σεπτεμβρίου, παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αργολίδας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Στρατηγός και Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός, που την προηγούμενη ημέρα μίλησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην Σκάλα Λακωνίας.
Στην σύντομη ομιλία του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα Γεώργιος Γαλέος αναφέρθηκε στις 100 περίπου κομματικές δράσεις που πρωταγωνίστησε κατά το προηγούμενο επτάμηνο (18 παρεμβάσεις στη Βουλή, 6 ομιλίες εντός Αργολίδας, 12 συνεντεύξεις σε ΜΜΕ και περισσότερες από 60 παρουσίες σε εκδηλώσεις φορέων). Ζήτησε από τα παριστάμενα μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής, με τον αγώνα τους να κρατήσουν το κόμμα στην τρίτη θέση. 



Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέβηκε στο βήμα φορώντας ένα μπλουζάκι με το σήμα της Χρυσής Αυγής, καταχειροκροτούμενος. Μίλησε για τον ακούραστο καθημερινό αγώνα των στελεχών και μελών του κόμματος αναφερόμενος στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τις επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια. Αναφέρθηκε στην στροφή προς την πρωτογενή παραγωγή, που είναι βασικός άξονας της οικονομικής πολιτικής του Λαϊκού Συνδέσμου και τόνισε ότι «οι διωγμοί, οι παράνομες προφυλακίσεις και η στέρηση των οικονομικών πόρων από το κόμμα που από κοινού έχουν επιβάλλει τα μνημονιακά κόμματα, δεν μπόρεσαν να κάμψουν τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Θα εκλεγούμε τρίτο σε δύναμη κόμμα, θα αυξήσουμε τις ψήφους μας και θα είμαστε η Εθνική Αξιωματική Αντιπολίτευση».