Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Γεώργιος Γαλέος - Όχι σε οικισμούς εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην Κόρινθο, το Ναύπλιο και το Γύθειο


Με πρόσφατη δήλωση της υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αναγνωρίζεται ότι ο αριθμός των εισερχομένων λαθρομεταναστών και προσφύγων ξεπέρασε κατά πολύ τις προβλέψεις τους. Ο Υπουργός κ. Φλαμπουράρης, που ορίσθηκε συντονιστής των ενεργειών για την αντιμετώπιση του προβλήματος αποκάλυψε ότι «5.000 πρόσφυγες μπαίνουν καθημερινά στα νησιά».
Παρ’ όλα αυτά η προστατευόμενη του κ. Τσίπρα και σύζυγος του κ. Δρίτσα, επιμένει λέγοντας «Όσοι επιθυμούν να φιλοξενηθούν, υπάρχει ανοιχτός χώρος φιλοξενίας στον Ελαιώνα». Ο υπουργός κ. Κουρουπλής, δεν διαμαρτύρεται που έκοψαν 1.000.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό πρόνοιας του υπουργείου του για να αποκτήσουν οι παράνομα εισερχόμενοι στη χώρα μας,

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι βουλευτές τους κάνουν πως ξεχνούν ότι στην Ελλάδα του 3ου Μνημονίου, που μόλις υπέγραψαν, διεξάγεται εδώ και 5χρόνια ένας πραγματικός πόλεμος. Ένας πόλεμος με 5.000 νεκρούς, 200.000 κατεστραμμένες επιχειρήσεις και 1.500.000 άνεργους Έλληνες, πρόσφυγες μέσα στην ίδια την πατρίδα μας. Καταστάσεις που δημιούργησαν οι βομβαρδισμοί με τα μνημονιακά μέτρα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ένας πόλεμος που συνεχίζεται και με την μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που μέσα σε 6 μόνον μήνες, επέβαλε την κατάσχεση των περιουσιών μας από το κράτος και δημιούργησε νέες στρατιές ανέργων και κατεστραμμένων μικροεπαγγελματιών.

Σ’ αυτές τις καταστροφές έρχονται να προστεθούν οι στρατιές των εισβολέων λαθρομεταναστών που καταλαμβάνουν τα νησιά μας, τις πλατείες της Αθήνας και σε λίγο, τους δρόμους της Κορίνθου του Γυθείου και του Ναυπλίου, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την αρχή, «Πρώτα η Ελλάδα», «Πρώτα οι Έλληνες». Ζητάμε από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα και να σταματήσει την εισβολή των αλλοδαπών στην χώρα μας. Κάποιους από τους 150.000 λαθρομετανάστες, που μπήκαν στη χώρα μας τους τελευταίους 6 μήνες, ετοιμάζονται να τους φέρουν να... λιαστούν και στην Πελοπόννησο. Χρειάζεται εγρήγορση για να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη.

Γεώργιος Γαλέος
Βουλευτής Αργολίδας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή