Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Tο Σάββατο 4/7 στα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Η αμετάβλητη θέση της Χρυσής Αυγής κατά των μνημονίων» με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή Κωνσταντακόπουλο Γεώργιο.


Αρχικά προβλήθηκαν τα βίντεο του διαγγέλματος του Αρχηγού για το δημοψήφισμα αλλά και τις δηλώσεις του στο περιστύλιο της βουλής, καθώς και οι ολιγόλεπτες δηλώσεις των βουλευτών του κινήματός μας σχετικά με το βροντερό ΟΧΙ που θα δώσουμε στα μνημόνια μέσω του δημοψηφίσματος. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος ανέλυσε στους παρευρισκόμενους την σταθερή θέση της Χρυσής Αυγής έναντι των μνημονίων, αλλά και την καθαρή και υπερήφανη στάση της στο δημοψήφισμα από το οποίο δεν προσπάθησε να υπεκφύγει όπως το Κ.Κ.Ε. ούτε να μεταφέρει την ευθύνη στον Ελληνικό λαό, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που εκλέχτηκε άλλωστε ως δήθεν αντιμνημονιακός!
Ακολούθως, στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Μαστορίδης Αχιλλέας ο οποίος με μεστά επιχειρήματα ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους στο δημοψήφισμα πρέπει να ψηφίσουμε ΟΧΙ, εξηγώντας πως το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής, δεν είναι μόνο ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ αλλά είναι και ΟΧΙ στην πρόταση Τσίπρα και κάθε άλλου πακέτου μέτρων - μνημόνιο. Τέλος, τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής μας Οργάνωσης, συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος, ο οποίος, αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές Η εκδήλωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να  ψέλνουν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.