Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Tο Σάββατο 11/7 στα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις» με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή Ανδρουτσόπουλο Ιωάννη.


Αρχικά στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος ο οποίος ανέγνωσε το άρθρο του αρχηγού «Χρυσή Αυγή - Η Επόμενη Μέρα» που αναφέρεται στα, μετά του δημοψηφίσματος, πολιτικά συμπεράσματα, στην δικαίωση των επιλογών της Χρυσής Αυγής και στην απόλυτη αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος αναφέρθηκε στην πλήρη αποτυχία των εταιρειών δημοσκοπήσεων που ξεκάθαρα παρουσίαζαν πλαστές μετρήσεις σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια στήριξης του ΝΑΙ και γι' αυτό, οι εκπρόσωποί των εταιρειών αυτών, εξαφανίστηκαν από όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα μόλις άρχισαν να φτάνουν τα πρώτα συντριπτικά αποτελέσματα επικράτησης του ΟΧΙ.



Ακολούθως, στο βήμα ανέβηκε ο κεντρικός ομιλιτής, ο συναγωνιστής Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης ο οποίος αναφέρθηκε στο σάπιο πολιτικό σύστημα που καταρρέει μέσα στα ψέματά του και μέσα στις ανθελληνικές πολιτικές που επιβάλλει στον Ελληνικό λαό, τονίζοντας στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και με εθνική ομοψυχία να αγωνιστούμε να καταρρεύσει η κλεπτοκρατία του μνημονιακού τόξου μια ώρα αρχύτερα! Παράλληλα, υπενθύμισε στους συναγωνιστές ότι την ώρα που ο Ελληνικός λαός βρίσκεται αφοσιωμένος στις οικονομικές εξελίξεις, το κλεπτοκρατικό τόξο ψήφισε αντισυνταγματικά την απόδοση Ιθαγένειας στους ασιάτες και αφρικανούς εισβολείς στην πατρίδα μας, των οποίων ο ρυθμός εισβολής αυξάνεται.


Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος ο οποίος, αναφερόμενος στην κυβέρνηση της «Πρώτης Φοράς Αριστεράς» ανέλυσε πως όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου βρίσκονται σε ιδεολογική αντίθεση με τις επιλογές του Ελληνικού λαού που επέλεξε να βροντοφωνάξει ένα περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για να απαλλαγεί από την βάρβαρη τοκογλυφική δικτατορία που έχουν επιβάλλει οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ένα περήφανο ΟΧΙ, που ΟΛΑ τα κόμματα του δήθεν «συνταγματικού τόξου» μετέτρεψαν μέσα σε λίγες ώρες σε ένα ντροπιαστικό ΝΑΙ προδίδοντας απροκάλυπτα την λαϊκή εντολή. Ένα περήφανο ΟΧΙ που τώρα πια είναι ολοφάνερο οτι εκπροσωπείται μόνο από την Χρυσή Αυγή και πως ο Ελληνικός λαός πλέον έχει μόνο την Χρυσή Αυγή στο πλευρό του. Η εκδήλωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να  ψέλνουν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.