Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Το Σάββατο 6/6 στα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα ''Πολιτικοοικονομικές Εξελίξεις'' με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή Τζεμπετζή Δημήτριο.


Την ομιλία ''άνοιξε'' ο συναγωνιστής Μαστορίδης Αχιλλέας ο οποίος ανέγνωσε το 1ο καθοδηγητικό υπόμνημα του Αρχηγού. Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Τζεμπετζής ο οποίος ανέλυσε τις τρέχοντες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε κυρίως στις ψεύτικες υποσχέσεις των κυβερνώντων για καταγγελία του μνημονίου καθώς και για τις φορομπηχτηκές τακτικές που θα ακολουθήσει η λεγόμενη ''πρώτη φορά Αριστερά'' στην ήδη αποστραγγισμένη μεσαία τάξη, τους μισθωτούς και συνταξιούχους.


Επίσης, με αφορμή το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, τόνισε την απόλυτη αντίθεση του Κινήματος ως προς το θέμα αυτό  και ανέλυσε τις θέσεις μας για την λαθρομετανάστευση και την πάταξη της. Αναπόφευκτη, λόγω ιδιότητας του ομιλητή, ήταν και η αναφορά στην δίκη-παρωδία και στα παρατράγουδα αυτής, επισημαίνοντας τόσο τις αστήρικτες κατηγορίες, τις ιδεολογικές διώξεις αλλά και την αγαστή συνεργασία κράτους και παρακράτους η οποία αποκαλύφθηκε με την δήθεν τυχαία εισβολή των εγκληματιών του κοινού ποινικού κώδικα ή κατά κόσμο ''τρομοκρατών'', στην αίθουσα που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Στο τέλος ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων από τους παριστάμενους στις οποίες απάντησε εμπεριστατωμένα ο συναγωνιστής Τζεμπετζής. Η εκδήλωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής, να ψέλνουν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.