Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας στην ομιλία της Διευθύντριας της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, συναγωνίστριας Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά.


Την ομιλία προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος, καλωσορίζοντας τόσο την συναγωνίστρια Δημοπούλου-Παππά Ειρήνη όσο και τον αρχισυντάκτη της Εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ συναγωνιστή Παναγιώτη Παναγόπουλο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τ.Ο. Καλαμάτας για αυτή την εκδήλωση.



Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης η Διευθύντρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά η οποία αναφέρθηκε στην πραγματική εικόνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και όχι σε αυτή την φανταστικά πλασμένη εικόνα που παρουσιάζουν τα γνωστά ΜΜΕ για το κίνημα της 3ης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι οι κύριοι άξονες που πορεύεται η Χρυσή Αυγή είναι η Εθνική αξιοπρέπεια και η κοινωνική δικαιοσύνη τονίζοντας ότι αυτοί οι άξονες καθοδηγούν το κίνημα μας κάτω από την ηγεσία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.


Κατά την  διάρκεια της ομιλίας της η συναγωνίστρια αναφέρθηκε σε όλες αυτές της άνισες εκλογικές μάχες όπου το κίνημα μας κατάφερε να κερδίσει παρά τις πολιτικές διώξεις/προφυλακίσεις/κατ' οίκων περιορισμούς με μοναδικό αποτέλεσμα την αποτυχία του συστήματος (Πολιτικών Αντιπάλων) να ''τελειώσουν'' (όπως έλεγαν) με την Χρυσή Αυγή. Στην συνέχεια η συναγωνίστρια ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις γνωστοποιώντας  ταυτόχρονα τις θέσεις και τις προτάσεις του κινήματος μας για την επίλυση όλων αυτών των σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν την χώρα μας, θέσεις οι οποίες κρύβονται περίτεχνα από τα ΜΜΕ και δεν παρουσιάζονται ποτέ διατηρώντας έτσι το ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο της συνομωσίας σιωπής που έχουν επιβάλει τα ''Αφεντικά'' εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδας. Κλείνοντας την ομιλία η συναγωνίστρια ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση υπενθυμίζοντας τα δύο μεγάλα ''όπλα'' του κινήματος μας την Εφημερίδα Χρυσή Αυγή και ΕΜΠΡΟΣ, ''όπλα'' που κάθε υποστηρικτής ή μέλος της Χρυσής Αυγής πρέπει να χρησιμοποιεί για την διάδοση των ιδεών/πολιτικών θέσεων του κινήματος μας.


Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, συναγωνιστής Παναγόπουλος Παναγιώτης. Ο Συναγωνιστής ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στον έντιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι κύριος στόχος είναι η αφύπνιση του Ελληνικού λαού αλλά και η εθνική ενότητα (χωρίς κομματικές ταυτότητες), εξηγώντας ταυτόχρονα ότι ψάχνοντας βαθιά μέσα του ο καθένας θα καταλάβει ότι αυτά τα οποία τον ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που νομίζει ότι τον χωρίζουν. Κατά την διάρκεια της αφυπνιστικής ομιλίας του ο συναγωνιστής ανέλυσε τους λόγους που για κάποιους συμφέρει να υπάρχει διχόνοια μεταξύ Ελλήνων και όχι Εθνική ομοψυχία. Τέλος ο συναγωνιστής εξήγησε ότι η καταπάτηση του πολιτεύματος (προφυλακίσεις/διώξεις/κατ' οίκων περιορισμούς) έγιναν για το γεγονός ότι κανένας από τους πολιτικούς μας αντιπάλους δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει διαφορετικά την μεγάλη άνοδο του κινήματος μας καθιστώντας την καταπάτηση του πολιτεύματος μονόδρομο αφού ήταν ανίκανοι να αντιμετωπίσουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στον τρόμο του συστήματος με την αποφυλάκιση του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου αλλά και των συναγωνιστών Χ. Παππά και Ι. Λαγού, επισημαίνοντας και τις αποφυλακίσεις των υπόλοιπων παράνομα προφυλακισμένων συναγωνιστών που θα επακολουθήσουν, με ένα σάπιο σύστημα σε πλήρη πανικό να αναμένει το τέλος του με την αποκάλυψη της σκευωρίας ενάντια σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Έναν σύντομο αλλά ουσιώδη επίλογο έκανε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Σπάρτης συναγωνιστής Κατράκης Χ. ο οποίος και αυτός τίμησε την Τ.Ο. Καλαμάτας με την παρουσία του. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στον συνεχή αγώνα που κάνει η Χρυσή Αυγή τονίζοντας ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα επισημαίνοντας ότι το σενάριο των εκλογών είναι φόβος για αυτούς και όχι για το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες τους συναγωνιστές να ψέλνουν τον ύμνο του κινήματος μας και τον εθνικό ύμνο.