Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/2 ομιλία στα γραφεία μας με θέμα τις θέσεις του κινήματος μας για τον τομέα της υγείας





28/2 ημέρα μνήμης της στυγερής δολοφονίας του Μίκη Μάντακα και δεν θα μπορούσε παρά  η εκδήλωση να ξεκινήσει με την ομιλία του συναγωνιστή Κωνσταντακόπουλου Γεώργιου για τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στην Ιταλία το 1975 με κατάληξη την δολοφονία του Έλληνα Μίκη Μάντακα, τονίζοντας ότι η αριστερά δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο το οποίο διαγράφεται και περνάει στο απυρόβλητο έχοντας ως κάλυψη την δήθεν υπεράσπιση της "δημοκρατίας" από τους "κακούς φασίστες".


Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Φραγκιαδάκης Φάνης (Χειρούργος Οδοντίατρος) ο οποίος ανάγνωσε στους παρευρισκομένους τις θέσεις του κινήματος μας για τον (ακόμα σε νοσηλεία) τομέα της υγείας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και λόγω εμπειριών της ιδιότητας του επαγγέλματος του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε πολλά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι ο τομέας της υγείας στην Ελλάδα νοσεί. Η Χρυσή Αυγή έχει και προτάσεις αλλά και λύσεις για όλα τα κακώς κείμενα που στοιχειώνουν έναν σοβαρό και σημαντικό τομέα όπως αυτός της υγείας. Φυσικά οι θέσεις μας δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιευτούν ή να προβληθούν από κάποιο μεγαλοκάναλο αφού αυτά αρέσκονται μόνο στο να ρίχνουν τόνους λάσπης και δηλητήριου στην Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Η μοναδική περίπτωση (προς "τιμή" της "δημοκρατίας" τους) που θα ακουστούν/προβληθούν, θα είναι μόνο από αυτούς (τους πολιτικούς τυμβωρύχους των άλλων κομμάτων) που θα τις αντιγράψουν και θα τις παρουσιάσουν ως κάτι δικό τους. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής επισήμανε ότι στον τομέα της υγείας δεν χωράνε πολιτικές σκοπιμότητες αναλύοντας ταυτόχρονα παραδείγματα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.